Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Έρχονται ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στο Δημόσιο!Δείτε πού...

Θέμα ημερών είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τν πρόσληψη 680 μόνιμων υπαλλήλων στα δικαστήρια της χώρας. Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και πριν λίγες μέρες απεστάλη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η σχετική εντολή, για δημοσιοποίηση.
Με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου καθορίστηκαν οι θέσεις για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πληρούνται από πρόσωπα που προστατεύονται από το Ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών.
Μετά την αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ158/34179/28-12-2015 απόφαση της Επιτροπής της πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ. 1) «Έγκριση για τη κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης εξακοσίων ενενήντα (690) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και το αριθμ. πρωτ. 1481 οικ/19-02-2016 έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την επικείμενη έκδοση προκήρυξης πλήρωσης εξακοσίων ογδόντα (680) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων των κλάδων Γραμματέων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), Επιμελητών Δικαστηρίων (κατηγορίας ΥΕ) και Πληροφορικής (κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ) του τομέα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελέων και του τομέα των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια. Καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε σαράντα οκτώ (48).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌