Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

'ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ' ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Έριξε τη 'ΒΟΜΒΑ', στοχεύει την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Θεσμική βόμβα ενεργοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα των αρμόδιων υπηρεσιών, για την πραγματική κατάσταση της Τράπεζας Αττικής θα αντιμετωπιστεί με "απολύτως θεσμικό τρόπο και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα, όπως έγινε για παράδειγμα με το πόρισμα για τα δάνεια των ΜΜΕ".
Φυσικά η Τράπεζα της Ελλάδος ισχυρίζεται πως το πόρισμα αυτό, ουδεμία σχέση έχει με τον πόλεμο Στουρνάρα-Κυβέρνησης. Όλα είναι τελείως τυχαία!
Πιο αναλυτικά η αρμόδια επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος απέρριψε τον διορισμό του Γεράσιμου Σαπουντζόγλου για τη θέση του προέδρου και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, όπως και του Κωνσταντίνου Μακέδου ως αντιπροέδρου. Παράλληλα απέρριψε την παραμονή της Άννας Πουσκούρη, ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., την οποία είχε τοποθετήσει ως προσωρινή πρόεδρο η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος!
Η δεύτερη απόφαση έρχεται από την Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων. Με αυτή απαγορεύτηκε στην Attica Bank να προχωρήσει σε νέες δανειοδοτήσεις και έρχεται σε συνέχεια των παρατηρήσεων που επανειλημμένως έγιναν στην τράπεζα από την ΤτΕ και τον SSM.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌