Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Χαμός στη Ρωσία! Απαγορεύτηκε το...

Οι αρχές στη Ρωσία, σε μια προσπάθεια να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, απαγόρευσαν την πρόσβαση σε δύο πορνογραφικές ιστοσελίδες, το Pornhub και το Youporn. 
Με σχετική ανακοίνωση, έγινε γνωστή η απόφαση και μάλιστα επισημάνθηκε, σε όσους διαμαρτυρήθηκαν, να γνωρίσουν κάποιον στην πραγματική ζωή. 
 Η Ρωσία αριθμεί σήμερα περίπου 146 εκατομμύρια πληθυσμό, νούμερο που μειώνεται συνεχώς και οι αρχές ευελπιστούν με αυτήν την απόφαση, να αλλάξει ο δημογραφικός χάρτης και να αυξηθούν οι γεννήσεις. 
Από τη μεριά του, το  Pornhub απάντησε χιουμοριστικά προτείνοντας μια δωρεάν συνδρομή στο site στην υπηρεσία που ευθύνεται για την απαγόρευση, με σκοπό να αρθεί η απόφαση. 
"Λυπούμαστε, δεν θα πάρουμε και η δημογραφία δεν είναι καταναλωτικό προϊόν", ήταν η απάντηση που δόθηκε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌