Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτά έχει συμφωνήσει ο Μητσοτάκης με τους θεσμούς...

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στο News247, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τους θεσμούς που περιλαμβάνει απολύσεις, περικοπές και κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων: "Ο κος Μητσοτάκης υπέπεσε σε ένα μάλλον σημαντικό λάθος με τη δήλωση του. Ένα λάθος με το οποίο αποκάλυψε είτε τις προθέσεις του είτε την άγνοιά του για τα πραγματικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας.
Η οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σημαίνει έσοδα μειωμένα κατά 800 εκατομμύρια, άρα αναγκαστικά ισόποση μείωση των λειτουργικών δαπανών του δημόσιου τομέα.
Οποιαδήποτε μείωση εκεί σημαίνει κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, νέες περικοπές στην υγεία και στην παιδεία, που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τόσο το ΕΣΥ όσο και το εκπαιδευτικό σύστημα.
Πιθανόν όμως ο κος Μητσοτάκης όταν μιλάει για εξοικονόμηση πόρων να εννοεί απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Εν πάση περιπτώσει, είτε απλά λαϊκίζει ανέξοδα για να γίνει αρεστός, είτε πάει να κρύψει την κοινωνική αναλγησία του πίσω από ένα ευπρόσληπτο 'θα'".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌