Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΡΟΜΟΣ! Καταρρέει το INTERNET...

Τρόμος στο διαδίκτυο. Ομάδα χάκερς ψάχνουν να βρουν τρόπο να ρίξουν το διαδίκτυο. Την προειδοποίηση αυτή έκανε ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Μπρους Σνάιερ. Σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ανέφερε πως «έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο, «ακριβείς και στοχευμένες» επιθέσεις σε σημαντικές διαδικτυακές εταιρείες».
«Οι χάκερς χρησιμοποιούν τις γνωστές πλέον DDoS επιθέσεις (Distributed Denial of Service) με σκοπό να εξετάσουν τις άμυνες των ιστοσελίδων», δηλώνει το βρετανικό δίκτυο BBC επικαλούμενο τα όσα γράφει στην ανάρτησή του ο Σνάιερ. Σε αυτές τις επιθέσεις ο χάκερ ‘μπουκώνει’ με δεδομένα την ιστοσελίδα ώστε να καταρρεύσει από τον όγκο δεδομένων.
Ο Σνάιερ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι συγκεκριμένοι χάκερς έχουν μεγαλύτερη επιμονή, διάρκεια στην επίθεση, εναλλακτικούς τρόπους αντεπίθεσης σε άμυνες των ιστοσελίδων και εμφανίζονται στοχευμένες και συντονισμένες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌