Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Filled Under:

ΠΑΝΙΚΟΣ στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!Έχουν ΧΑΣΕΙ τον ΥΠΝΟ τους! Κάτι περιμένουν...



Tρόμος είναι το συναίσθημα που έχει κυριεύσει τους Τραπεζίτες της Ευρώπης. Τα δημοσκοπικά στοιχεία που αφορούν τις Προεδρικές Εκλογές της Γαλλίας δεν είναι αξιόπιστα για να προβλέψουν το νικητή.
Το ενδεχόμενο πρωτιάς της Μαρίν Λεπέν τρομοκρατεί την Ευρώπη, η οποία τη Δευτέρα το πρωί καλείται να αντιμετωπίσει μια άνευ προηγουμένη κρίση. Η πρωτιά της Λεπέν, ακόμα και αν μια εβδομάδα μετά βρεθεί στη δεύτερη θέση (πολύ πιθανό σενάριο) οδηγεί σε εξελίξεις και σε δεξιά ρητορική τη χώρα.
Το μεγάλο πρόβλημα με την πολιτική των κλειστών συνόρων δεν θα το έχει μόνο η οικονομία της Γαλλίας, αλλά και της Γερμανίας που θα έχει εκλογές το Σεπτέμβρη και όπως είναι φυσικό οι τραπεζίτες δεν θέλουν κλειστά σύνορα.
Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌