Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Filled Under:

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ, ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017

Πως εχει καταντησει η ζωη μας την σημερον ημερα φιλε αναγνωστη. Το χρημα κινει τα παντα, χαθηκαν πια οι αξιες, ακομα και η πιο παραμικρη σου ενεργεια απαιτει να ξοδεψεις λεφτα.
Ναι, ενταξει: το ξερουμε οτι παντα ετσι ηταν τα πραγματα φιλε αναγνωστη και δεν εγιναν ετσι «την σημερον ημερα» αλλα μια γραφικη εισαγωγη παντα πουλαει και διευκολυνει την συνεχεια. Διοτι ας πουμε εσυ μπορει να καθεσαι με την καλη σου (η τον καλο σου, σε αυτα δεν χωρανε οπαδικα) και να σκεφτεστε να παντρευτειτε ας πουμε σαν να σκεφτεστε να πατε μια βολτουλα στο παρκο.
Αμ δε! Κοστιζει ο γαμος, δεν ειναι παιξε γελασε, πρεπει να σκασεις φραγκα μπολικα (και ετσι οπως μας εχουν κανει αυτοι οι αλητες οι πολιτικοι που να τα βρεις;).
Και αντε, τα βρηκες και παντρευτηκες. Αν κανεις και ενα παιδακι ξανασκεψου το πριν το βαφτισεις. Οι βαφτισεις αλλωστε ειναι ξεπερασμενες με τα χρονια και συν τοις αλλοις οι παλιες εκτιμησεις πως αν δεν βαφτιστει ενα παιδι μαλλον θα παει στην κολαση φαινεται πως δεν ισχυουν τελικα.
Μην σας παρουμε και στο λαιμο μας ομως. Να ξερετε παντως πως μια βαφτιση ενα καλο εισοδηματακι το θελει επισης.
Να μην αναφερουμε ποσο επιβαρυντικο οικονομικα ειναι ακομα και το να πεθανεις γιατι ειναι και μακαβριο. Ψεμματα: θα το αναφερουμε
Ας τα παρουμε ενα-ενα, δωσε βαση:
Γαμος:
Οι γαμοι εχουν μπομπονιερες και οι μπομπονιερες κοστιζουν. Η τιμη τους ξεκινα απο 1 ευρω και μπορει να φτασει μεχρι και τα 5 ευρω η μια. Το προσκλητηριο εχει επισης το κοστος του: κυμαινεται μεταξυ 0,80 ευρω και 1,20 ευρω ανα τεμαχιο.
Τωρα αν νοικιασεις κοστουμι η νυφικο θα σου ερθει περιπου απο 1.300 ευρω εως 2.500 ευρω. Το νοικιασμα, ε! Γιατι αν δεν θες να εισαι φτηνιαρης και θελησεις να το αγορασεις υπολογισε αναμεσα σε 6.000 και 8.000 ευρω!
Αν προσλαβεις επαγγελματια φωτογραφο θα σου κοστισει 800 με 1.000 ευρω ενω αν θες να φτιαξεις και βιντεακι φτανουμε τις 3.000 ευρω! Τελος, το φαγητο μετα τον γαμο θα σου ερθει περιπου 17 ευρω εως 25 ευρω το ατομο!
Κανε εσυ τους υπολογισμους, εμενα με επιασε να ναυτια.
Βαφτιση:
Παντρευτηκες λοιπον, ξεχρεωσες το κοστος της «πιο ευτυχισμενης μερας της ζωης σου» (μπλιαχ), εκανες και παιδακι. Θες να το βαφτισεις, ε; Δεν σου περναει απο το μυαλο να μην; Ωραια, ξεκινα νεες οικονομιες.
Τα προσκλητηρια για την βαφτιση λοιπον κοστιζουν απο 1 ευρω και μπορει να φτασουν μεχρι και 5 ευρω το κομματι ενω αν θελησετε να διακοσμησετε σε εορταστικο μουντ την κολυμπηθρα θα πρεπει να πλερωσετε γυρω στα 100 με 150 ευρω.
Τα γλυκα θα σας ερθουν περιπου 1 ευρω το κομματι ενω υπαρχει και η λαμπαδα και ο βαφτιστικος σταυρος! Εδω τα πραγματα γινονται σοβαρα: 100 ευρω η λαμπαδα και περιπου 400 ευρω ο σταυρος!
Δεν περιγραφω αλλο
Κηδεια:
Στην Ελλαδα δεν ειναι ακριβο μονο το να παντρευτεις η το να βαφτισεις το παιδι σου αλλα ακομα και το να πεθανεις.
Και εδω ταιριαζει η γραφικη εκκληση στα παλια τα χρονια: Αααχ πως μας καταντησαν ετσι τα λαμογια οι πολιτικοι, ουτε να πεθανουμε δεν μπορουμε!
Το ποσο που πρεπει να πληρωσει κανενας συνολικα σε ενα δημοτικο νεκροταφειο και σε ενα γραφειο κηδειων, για να εξασφαλισει οτι θα θαψει σε εναν ταφο εναν νεκρο, ξεκιναει περιπου απο τα 2.000 ευρω! Προσεξτε: ξεκιναει! Γιατι ενδεχεται να φτανει και στα 3.000 ευρω αν πληρωσεις και κατι εξτραδακια που παιζουν στα νεκροταφεια.
Τωρα υπαρχουν και οι εναλλακτικοι τροποι ταφης οπως η αποτεφρωση αλλα καλυτερα μην το δοκιμασεις. Στην Ελλαδα της Πατριδας, της Θρησκειας και της Ορθοδοξιας παιζει και να σε καψουν πριν πεθανεις αν πεις κατι τετοιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌