Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ...



Τον κίνδυνο για διαμελισμό της Τουρκίας έκρουσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της, ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος μίλησε με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας την Τρίτη στην Άγκυρα.
Ο Τούρκος στρατηγός προειδοποίησε ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους, τόσο εντός όσο και εκτός των εδαφών της, προφανώς εννοώντας τους Κούρδους και γείτονες χώρες όπως η Ελλάδα, και σημείωσε ότι υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για άμεσο ακρωτηριασμό της χώρας.
Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Τουρκικής αεροπορίας και έκλεισε λέγοντας ότι θα κάνει τα πάντα με όλο το επιτελείο για να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι στον Τουρκικό στρατό υπάρχει μεγάλος φόβος κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Το Κουρδικό Κράτος σταθερά εγκαθιδρύεται στην περιοχή της Συρίας και ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το σταματήσει. Οι ΗΠΑ το έχουν δρομολογήσει. Αυτό βλέπει ο Τούρκος στρατηγός και όσο μπορεί προετοιμάζει τους στρατιώτες του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌