Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Κάνει και χιούμορ ο χαμογελαστός Αλέξης! Εμείς όμως ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

«Tο θέμα είναι να μην φύγω με φέσι» απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το υπουργείο Εσωτερικών το οποίο επισκέφθηκε σήμερα, σε ερώτηση για το εάν θα πάει ή θα φύγει από τη σύνοδο κορυφής στις 22 Ιουνίου, με γραβάτα, συμπληρώνοντας ότι «άλλοι φέσωσαν τη χώρα και έφυγαν»!
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για λύση να ανοίξουμε ένα καθαρό διάδρομο για το χρέος της χώρας, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος υποστήριξε ότι «η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις και αν είναι δυνατόν και εθνική γραμμή»
Στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδίου για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας ο ρόλος του υπουργείου Εσωτερικών είναι καθοριστικός, ανέφερε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο.
Όπως πρόσθεσε, όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα θεσμικό πλαίσιο αντιπαραγωγικό, αδιαφανές και ευάλωτο σε κάθε είδους πελατειακές πρακτικές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌