Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Η ΛΕ ΠΕΝ ξεφτιλίζει Μακρόν! ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ…

«Ο κ. Μακρόν νομίζει ότι έβγαλε φτερά, την περασμένη εβδομάδα νόμιζε ότι έγινε πρόεδρος της Ευρώπης, τώρα νομίζει ότι είναι πρόεδρος του κόσμου. Να προσέχει με το αερόστατο, πρέπει να προσγειωθεί», υπογράμμισε Μαρίν Λε Πεν, η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία. 
Η Λε Πεν, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ντενέν στο πλαίσιο μιας προεκλογικής συγκέντρωσης για να στηρίξει την υποψηφιότητα ενός συνεργάτη της, του Σεμπαστιάν Σενού, μίλησε για τον νέο πρόεδρο –και εκλογικό της αντίπαλο- Εμανουέλ Μακρόν, τονίζοντας ότι «παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις δεν βλέπω να υπάρχει αρκετή πρόοδος σε πολιτικό.
Είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη τρομοκρατική απειλή, κάθε επίθεση μας υπενθυμίζει τη σοβαρότητα της τρομοκρατικής απειλής», πρόσθεσε και σχολίασε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας «δεν έχει συζητήσει τίποτα με τους ξένους ηγέτες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌