Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Filled Under:

ΣΟΚ!Πέθανε από ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ λόγω ΤΑΤΟΥΑΖ...(σκληρές εικόνες)

Όσοι έχουν κάνει τατουάζ δεδομένα θα έχουν ακούσει τον καλλιτέχνη που τους το έχει φτιάξει, λίγο πριν αποχωρήσουν από το studio, να τους τονίζει οτι δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα για δύο εβδομάδες.
Ένας 31χρονος όμως, αποφάσισε να μην ακούσει την συμβουλή αυτή και 5 μέρες αφού έκανε δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό, αποφάσισε να βουτήξει του στο κόλπο του Μεξικού. Κάτι που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή...
Η πληγή όμως που είχε δημιουργηθεί ήταν ακόμη φρέσκια και έπαθε μόλυνση από ένα σαρκοβόρο βακτήριο, το οποίο του «έσπασε» το δέρμα και τελικά τον οδήγησε στον θάνατο.
Μία μέρα μετά αφού μπήκε στην θάλασσα άρχισε να ανεβάζει πυρετό, να έχει κρυάδες και κοκκινίλες γύρω από το σημείο που είχε κάνει το τατουάζ, ενώ την επόμενη η κατάστασή του άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, το χρώματα οι φουσκάλες που είχε, πλέον δεν ήταν κόκκινες, αλλά μοβ, κάτι που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση. Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων, όμως πλέον η ζημιά είχε γίνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌