Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αλλοιώνουν τις ΕΚΛΟΓΕΣ…



Το δικαίωμα ψήφου δίνει η κυβέρνηση σε 580.000 αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας, σημάνοντας την αρχή του τέλους για την Ελλάδα. 
Σε πρόταση που έχει «κατεβάσει» η επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, περιλαμβάνεται το δικαίωμα εκλέγειν σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα. 
Με μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε από την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και έκρινε ότι μόνο οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές και ότι απαιτείται αναθεώρηση του Συντάγματος για να δοθεί το δικαίωμα αυτό σε πολίτες ξένων κρατών. 
Η αρχή γίνεται με τις δημοτικές εκλογές αλλά η κυβέρνηση είναι ένα βήμα μακριά από το να κάνει το ίδιο και στις εθνικές, προκαλώντας ανησυχία στους Έλληνες πολίτες που βλέπουν τη χώρα τους να γεμίζει από αλλοδαπούς, που ολοένα αποκτούν δικαιώματα και οφέλη. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξέρει ότι πλέον οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη και ψάχνουν να πιαστούν απ’όπου να’ναι για να παραμείνουν στην ηγεσία. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌