Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Τελειώνουν τον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ…



Βήμα-βήμα οδηγείται η Ελλάδα στην καταστροφή του πρωτογενούς τομέα, ενός τομέα που μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρα, όπως το φωνάζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Εξαιτίας των ασαφειών που υπάρχουν στον νόμο Κατρούγκαλου, όσοι ασχολούνται με αγροτικές δραστηριότητες είναι χαμένοι, καθώς είτε θα περικοπεί η σύνταξη τους ή θα πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον ασφαλιστικές εισφορές. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Ν. 4387/2016, όσοι έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά και εργάζονται, τότε η σύνταξη τους θα μειωθεί κατά 60%. Αυτόματα, αυτό οδηγεί τους αγρότες σε ένα τρομερό δίλημμα. Είτε να σταματήσουν τις αγροτικές δραστηριότητες τους και να χάσουν και τις επιδοτήσεις που τους βοηθούν, είτε να συνεχίσουν την απασχόληση μέχρι να λάβουν την ήδη μειωμένη σύνταξη του ΟΓΑ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌