Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Filled Under: ,

Έλληνας σχεδιαστής μόδας «πνιγμένος» στα χρέη - Οι οφειλές και τα δικαστήρια

Τον τελευταίο καιρό έχει προκληθεί ντόρος στο χώρο της ελληνικής μόδας καθώς πολύ γνωστός σχεδιαστής μόδας αδυνατεί να καλύψει τα χρέη του.
Όπως αναφέρει η Espresso, ο Βλάσσης Χολέβας, «πνίγεται» στα χρέη αφού χρωστάει σε αρκετό κόσμο και τρέχει στις δικαστικές αίθουσες.
Αυτή τη φορά η Τ.Τ., άλλοτε εργαζόμενη στο ατελιέ του σχεδιαστή, διεκδίκησε οφειλόμενους μισθούς. Μια σειρά δικαστικών αποφάσεων υπέρ της οδήγησε στην έκδοση διαταγής πληρωμής και στη συνέχεια σε κατάσχεση κάποιων δημιουργιών του σχεδιαστή.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του πλειστηριασμού, την Τετάρτη 14 Ιουνίου μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα θα βγουν σε πλειστηριασμό στο ατελιέ του Βλάσση Χολέβα "19 νυφικά φορέματα χρώματος λευκού και 12 πέπλα για νυφικά διαφόρων μεγεθών".
Το ποσό που φέρεται ότι οφείλει στην πρώην υπάλληλό του ανέρχεται στα 9.340,59 ευρώ, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς που δόθηκε είναι 6.733,33 ευρώ.
Έχουν εκδοθεί άλλες πέντε επιταγές πληρωμής από μεσιτική εταιρεία, επιχείρηση τουριστικών και από ιδιώτη με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μη σταματούν ενώ παράλληλα βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγο του, σύμφωνα πάντα με την Espresso.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌