Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Εκεί ΟΔΗΓΗΣΑΝ η Ε.Ε και οι πολιτικοί τους Έλληνες...



To έχουμε πει πολλές φορές. Άνευ παραγωγής η Ελλάδα θα παραμένει για πάντα δέσμια των Μνημονίων και των Δανείων.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και οι εικόνες που θα σας παρουσιάσουμε, τις οποίες λάβαμε πριν λίγο από το Μεσολόγγι.
Τα κρέατα αυτά μοιράστηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσολογγίου. Χαιρόμαστε ειλικρινά που η αρωγή στους δοκιμαζόμενους πολίτες μας συνεχίζει ωστόσο μας λύπησε και μας στενοχώρησε η χώρα προέλευσης των κρεάτων.
Θα δείτε ως χώρες προέλευσης τις: Ολλανδία, Πολωνία και Ισπανία. Είναι πραγματικά κρίμα να μην στηρίζονται οι Έλληνες παραγωγοί. Είναι κρίμα να μην επαρκεί η ελληνική παραγωγή για να καλυφθούν οι ανάγκες της ελληνικής αγοράς.
Είναι ενδεικτικό του πως η Κεντρική Ευρωπαϊκή Πολιτική έχει καταστρέψει τον Έλληνα παραγωγό και του πως η βαρύτατη φορολογία δεν τον αφήνει να ανασάνει. 
Τα υπόλοιπα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌