Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Mία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ...



Κατέθεσε λοιπόν, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης την υψηλότερη προσφορά με σκοπό την εξαγορά του ΔΟΛ, που πρόσφερε 22.892.600 ευρώ.
Μετά την ανάδειξή του ως πλειοδότη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Δ.Ο.Λ. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

***To 22,11% των μετοχών του MEGA CHANNEL
***Τις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ.
***Τις ιστοσελίδες IN.GR, BHMA.GR, και NEA.GR
***Τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA.FM
***To 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ”
***Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μετοχικό σχήμα του MEGA CHANNEL (έχει ιδιαίτερη σημασία) διαμορφώνεται ως εξής:

***Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%
***Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%
***Ιβάν Σαββίδης 19,63%
***Φώτης Μπόμπολας 13%
***Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%
***Βίκτωρ Ρέστης 3,13%
Είναι σαφές πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει; Nα σας παραθέσουμε τότε την πληροφορία που θέλει το Βαγγέλη Μαρινάκη μέλος του fund που εξαγόρασε τον ΟΛΘ και δε φαίνεται λόγω της ανωνυμίας των off-shore. Τον ΟΛΘ στον οποίον βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, με ένα μικρό είναι η αλήθεια ποσοστό.
Ακόμα δεν καταλάβατε; δείτε τη φωτογραφία. Είναι από γλέντι παρουσία και του κου Παπαμιμίκου γαμπρού του Ιβάν Σαββίδη (παντρεύτηκε την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια). Μήπως ο κος Παπαμιμίκος είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο αντρών;
Κανένας πόλεμος, μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη, και Ιβάν Σαββίδη δεν υπάρχει. Βλέπετε το κεφάλαιο πάντα, ΠΑΝΤΑ, φροντίζει να βρίσκει τρόπους να αυξάνεται. Οι συγκρούσεις δεν το αυξάνουν.
Προφανώς οι δύο επιχειρηματίες θεωρούν πως η 'ένωση' τούς, τους ευνοεί και όχι η σύγκρουση. Προφανώς η κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ είναι για τα μάτια του κόσμου και για να υπάρχει το λαϊκό έρεισμα.
Τέλος αξίζει να τονίσουμε την αντίδραση Αλαφούζου με αφορμή τον χθεσινό αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Η σφοδρή επίθεση σε Σαββίδη δεν αφορά το ποδόσφαιρο (το πραγματικό όπιο του λαού) αλλά τον έλεγχο των ΜΜΕ.
Ο όμιλος Αλαφούζου (Σκάι και Καθημερινή ενδεικτικά) θα αποκτήσει ισχυρό ανταγωνισμό εκ νέου από τον ΔΟΛ των Μαρινάκη, Σαββίδη.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌