Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

Και μετά ΒΡΙΖΟΥΝ τον Τραμπ! Εκτός ΣΤΟΧΟΥ της συμφωνίας για την κλιματική αλλαγή η Γερμανία...

Η Γερμανία σκοπεύει να χάσει τον στόχο της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά πολύ μεγαλύτερο περιθώριο από ό, τι είχε προηγουμένως δεσμευτεί, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Η κυβέρνηση της καγκελαρίας Angela Merkel έχει ήδη αναγνωρίσει ότι θα χάσει το στόχο να μειώσει τις εκπομπές κατά 40% έως το 2020 από τα επίπεδα του 1990 κατά περίπου πέντε εκατοστιαίες μονάδες. Ωστόσο, η think tank της Agora Energiewende δήλωσε την Πέμπτη ότι οι νέες προβλέψεις της δείχνουν ότι η Γερμανία είναι πιθανό να επιτύχει μείωση κατά 30% λόγω της ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης και της λαθρομετανάστευσης.
«Μόνο το 30% αντί για το 40% λιγότερο CO2 δεν είναι μικρή διαφορά, αλλά ένα τεράστιο χάσμα του στόχου για το 2020», δήλωσε ο διευθυντής της Agora, Patrick Graichen.
Η Μέρκελ δήλωσε τον Μάρτιο ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να θέσει μακροπρόθεσμους στόχους για τη μείωση των εκπομπών CO2 αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές αυτού του μήνα για να δώσει με σαφήνεια στις τοπικές κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις οδηγίες σχεδιασμού. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌