Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

EKTAKTO! Γέμισε η Θεσσαλονίκη από ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ! Κάτι συμβαίνει…



Άγνωστος παραμένει ο λόγος που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη βαριά οπλικά συστήματα, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης. 
Τα άρματα του πυροβολικού στεγάζονται αυτές τις μέρες στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και όπως μπορούμε να διακρίνουμε, πρόκειται για αμερικάνικες κατασκευές. 
Ανάμεσα τους βρίσκονται Εκτοξευτές Πυραύλων (Π.Ε.Π.) τύπου MLRS και αυτοκινούμενα πυροβόλα 155χιλιοστών τύπου Μ-109Α3, που ανήκουν στον ελληνικό στρατό. 
Η μόνη μας σκέψη είναι ότι θα παρουσιαστούν σε κάποιο περίπτερο αλλά και πάλι, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες γιατί όχι μόνο δεν έχουν συναρμολογηθεί ή κατασκευαστεί από κάποια βιομηχανία οχημάτων που συμμετέχει στη ΔΕΘ αλλά και τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, οπότε δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον αμερικανικό παράγοντα.
Άρα, για ποιο λόγο μπορεί να βρίσκονται στην πόλη;.. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌