Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΤΥΠΟ!3 δις η ΣΥΜΦΩΝΙΑ!Κίνηση ΜΑΤ του Πούτιν και ΄πυρά' κατά ΗΠΑ...



Όπως διαβάζουμε στο kommersant.ru η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία υπέγραψαν συμφωνία για την παράδοση S-400 στην μεσανατολικήχώρα.
Αμφότερες πλευρές συμφώνησαν σε αγοραπωλησία των S-400 TRIUMPH συνολικής αξίας 2 δις δολαρίων και εκτός των πυραύλων συμφώνησαν σε αγορά και μελλοντική παραγωγή (στη Σαουδική Αραβία) των αυτομάτων Kalashnikov AK 103 και τα φυσίγγια του όπλου αυτού.
Όλο μαζί το πακέτο ανέρχεται στα 3 δις δολάρια.
Την ίδια στιγμή, όπως διαβάζουμε στο kommesant.ru και στο yandex.ru το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως χρησιμοποιούν προσφυγικό στρατόπεδο ως ‘ανθρώπινη ασπίδα’. 
Πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για προσφυγικό στρατόπεδο στα σύνορα Συρίας- Ιορδανίας στην περιοχή AL- TANF ακριβώς δίπλα σε στρατόπεδο των ΗΠΑ. Όπως τόνισε το ρωσικό Υπουργείο το στρατόπεδο έχει 60,000 γυναίκες και παιδιά  και ο στρατός των ΗΠΑ δεν επιτρέπει την ανθρωπιστική βοήθεια να φτάσει, ούτε επιτρέπει στους ανθρώπους να φύγουν σε άλλες περιοχές, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ΗΠΑ επιθυμούν την παραμονή των γυναικόπαιδων για να διασφαλίζεται η ασφάλεια του στρατοπέδου. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌