Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Ηθοποιός έκανε αγωγή σε εφημερίδα που έγραψε ότι πεθαίνει και πήρε 40 εκατομμύρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την δικαστική διαμάχη με εφημερίδα και την δικαίωσή της.
Η Βάσια Τριφύλλη ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» της Ναταλίας Γερμανού. Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η ηθοποιός αποκάλυψε κάτι που μαθαίνουμε πρώτη φορά! Ότι είχε κάνει αγωγή σε εφημερίδα που είχε γράψει ότι πεθαίνει και ότι όταν η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια την κέρδισε!

«Το 1992 είχα πάθει καρκίνο στο στήθος. Το 1995 δούλευα 18 ώρες τη μέρα με το Ραντεβού στα τυφλά και βγήκε τότε μια εφημερίδα που την έλεγαν Star και ένας φοβερός δημοσιογράφος, ο οποίος πέθανε πάρα πολύ άσχημα και τη νύχτα έβγαινε σαν τραβεστί στη Συγγρού, και με κυνηγούσε τότε μέχρι τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Και βγάζει πρωτοσέλιδο: «Άρρωστη βαριά, πεθαίνει η Βάσια Τριφύλλη» και «της αγόρασε σπίτι ο Αλαφούζος».
Εγώ να είμαι στο σπίτι το καινούριο με 30 μαστόρους και να θέλουν να πάνε να τον δείρουν. Το διαβάζει ο αδερφός ο Τάσος στην Κρήτη, ο μόνος επιζών του ολοκαυτώματος του καρκίνου, και πέφτει πάνω στο περίπτερο! Σου λέει πεθαίνει η αδερφή μου. Του έκανα αγωγή και πήρα 40 εκατομμύρια! Ήρεμα, όταν κάνεις αγωγή δε λες πολλά», είπε μεταξύ άλλων η Βάσια.
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌