Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ: 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ




Όλοι θα συμφωνήσουμε πως οι μπατονετες είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μας βοηθάνε να καθαρίσουμε τα αυτιά μας, όμως πέρα από αυτό οι μπατονετες έχουν και άλλες χρήσεις που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.
1. Ανάψτε ένα κερί: Αντί να προσπαθείτε να ανάψετε το κερί φτάνοντας το φιτίλι του με ένα σπίρτο και στο τέλος το σπίρτο να καίγεται και μαζί με αυτό να καίτε και το χέρι σας, την επόμενη φορά δοκιμάστε να ανάψετε το κερί σας με μπατονετες. Ειδικά αν το κερί βρίσκεται σε κάποιο βάθος πχ ένα δοχείο, το κόλπο αυτό θα σας βοηθήσει πολύ.
2. Καθαρίστε το πιστολάκι μαλλιών: Το πιστολάκι μετά από αρκετές χρήσεις αρχίζει και μαζεύει χνούδι, είναι πιθανόν μερικοί να μην το έχετε προσέξει όμως πρέπει να αφαιρείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το χνούδι με μερικές μπατονετες.
3. Καθαρίστε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή: Ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα σε ένα σπίτι είναι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, γίνεται συνέχεια χρήση, μαζεύει πολύ σκόνη και είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί. Καθαρίστε το λοιπόν τακτικά με μπατονετες που θα έχετε ρίξει πάνω τους λίγο οινόπνευμα.
4. Φτιάξτε το χαλασμένο φερμουάρ:  Αν σας κόλλησε το φερμουάρ χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα και λίγο ελαιόλαδο. Βάλτε ελαιόλαδο πάνω στην μπατονέτα και τρίψτε με αυτό το φερμουάρ σας. Μετά από λίγο το φερμουάρ θα μαλακώσει και θα ανοίξει εύκολα.
5. Καθαρίστε τα παιχνίδια των παιδιών: Όσες είναι μανούλες είναι πολύ πιθανόν να έχουν έρθει αντιμέτωπες με παιχνίδια που είναι βρώμικα αλλά δύσκολα φτάνουν να τα καθαρίσουν ή δεν μπορούν να τα πλύνουν καθώς έχουν μπαταρίες. Πάρτε μπατονετες και λίγο καθαρό οινόπνευμα και περάστε τα δύσκολα σημεία.. PHGH

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌