Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Νέες Τουρκικές ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ για "ΧΤΥΠΗΜΑ" στην Κύπρο και στα Αμερικανικά συμφέροντα...



ze: large;"> Η κόντρα του Ερντογάν με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία καθημερινά οξύνεται, με εκατέρωθεν δηλώσεις.
Τελευταίο χτύπημα έρχεται από την κατοχική κυβέρνηση της Κύπρου η οποία προειδοποίησε ότι θα τα βάλει αν χρειαστεί και με τις Αμερικανικές εταιρίες εξόρυξης για να πετύχει η Τουρκία τον στόχο της.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους, Ταχσίν Ερτουγλούλογλου, μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet σχετικά με την εξόρυξη της Κυπριακής Πολιτείας πετρελαίοι και φυσικού αερίου στην Κυπριακή ΑΟΖ, ο Τούρκος σημείωσε ότι δεν θα επετρέψει άλλο τις «μονόπλευρες ενέργειες» των Ελληνο-Κυπρίων κι ότι δεν θα γίνει ανεκτή η «ληστεία» που διαπράττεται.
Μάλιστα δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο για «χτύπημα» αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Όταν ο δημοσιογράφος του είπε με ανησυχία «μα υπάρχουν και Αμερικανικές εταιρίες στην περιοχή» ο ψευτο-υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως τόνισε ότι εάν χρειαστεί θα χτυπηθούν και οι Αμερικανοί, εφόσον βλάπτονται τα συμφέροντα των Τουρκο-Κυπρίων.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στο Κυπριακό θα πρέπει να στηριχθούμε στον Αμερικανικό παράγοντα. Όσο η Τουρκία τα βρίσκει με τη Ρωσία, η Ελλάδα και η Κύπρος αποκτάνε τεράστιο κύρος για τις ΗΠΑ που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌