Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Οι ΠΟΛΩΝΟΙ δείχνουν το δρόμο! ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ με δημόσιες προσευχές την ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...



Χιλιάδες Πολωνοί Καθολικοί σχημάτισαν ανθρώπινες αλυσίδες στα σύνορα της χώρας το Σάββατο, ζητώντας από τον Θεό «να σώσει την Πολωνία και τον κόσμο» σε μια εκδήλωση που πολλοί θεωρούν πνευματικό όπλο ενάντια στον «ισλαμισμό» της Ευρώπης.
Ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία προσευχής κατά μήκος των συνόρων 2.200 μιλίων της Πολωνίας με τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία και τη Βαλτική Θάλασσα.
Τα αλιευτικά σκάφη εντάχθηκαν στην εκδήλωση στη θάλασσα, ενώ καγιάκ και ιστιοφόρα 
Ο αρχιεπίσκοπος Stanislaw Gadecki, επικεφαλής της πολωνικής επισκοπικής διάσκεψης, δήλωσε στον εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM ότι "ο βασικός στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να προσευχηθούμε για ειρήνη".
Η ημερομηνία δεν επιλέχθηκε τυχαία. 7 Οκτωβρίου είναι όταν οι Καθολικοί γιορτάζουν τη γιορτή της Παναγίας του Ροδαρίου, σηματοδοτώντας τη νίκη του Χριστιανισμού to 1571 εναντίον των Οθωμανών Τούρκων στη μάχη του Λεπάντου.
Η νίκη θεωρείται ότι «έσωσε την Ευρώπη από τον εξισλαμισμό». Πολλοί Πολωνοί βλέπουν το Ισλάμ ως απειλή και σήμερα. Η συντηρητική κυβέρνηση, η οποία απολαμβάνει τη στήριξη ενός σημαντικού μέρους του πληθυσμού, αρνείται να δεχθεί λαθρομετανάστες στην Πολωνία, η οποία έχει πολύ λίγους μουσουλμάνους στο εσωτερικό της.
«Η Πολωνία βρίσκεται σε κίνδυνο, πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειές μας, τα σπίτια μας, τη χώρα μας από κάθε είδους απειλές, συμπεριλαμβανομένης της αποχριστιανικής εξέλιξης της κοινωνίας μας, την οποία θέλουν να επιβάλλουν οι φιλελεύθεροι της ΕΕ», δήλωσε εθνικιστής καθολικός ακτιβιστής. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌