Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Π.Παντελίδης: Ποιος οδηγούσε το «μοιραίο» τζιπ - Η προκλητική απάντηση της Μίνας Αρναούτη (φωτό, βίντεο)

Η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» μετέδωσε το τελικό πόρισμα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και πλέον μπαίνει στο αρχείο!
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι δικαστικές αρχές κατέληξαν στην απόφαση πως το μοιραίο τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.
Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία ενώ βάραιναν και τη Φρόσω Κυριάκου πολύ βαριές κατηγορίες, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και πολλά ερωτήματα που μέχρι πρότινος παρέμεναν αναπάντητα βρίσκουν την απάντησή τους.
Τυχόν προσφυγή της οικογένειας μπορεί να γίνει ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, οποίος μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει  περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.



Λίγα λεπτά μετά την προβολή του θέματος από την εκπομπή του Epsilon, η Μίνα Αρναούτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook. «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Σπίτια σας τώρα!», έγραψε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌