Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

ΑΙΣΧΟΣ! Μας ΦΕΣΩΣΑΝ με εκατομμύρια ευρώ λόγω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ συμφωνιών...



Γράφει ο Αντιστράτηγος Ζιαζιάς Κωνσταντίνος 

Με έκπληξη οι Ελληνες διαβάζουν σημερα οτι με τελεσίδικη απόφαση της Διεθνούς Διαιτησίας κρίθηκε ότι η Ελληνική Δημοκρατία ευθύνεται έναντι της “Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ” (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) για πάνω απο 200 εκατομμύρια Ευρώ .
Οι βασικοί υπεύθυνοι γι αυτές τις συμφωνίες κρύβονται πίσω από την Βουλευτικη ασυλία. 
Ακόμη χειρότερα συνεχίζουν να διεκδικούν θέσεις εξουσίας παρά τις κραυγαλέες αποτυχίες τους και βεβαια θελουν και παλι να " σώσουν " την Πατριδα μας .

Κύριοι με 200 εκατομμύρια , συντηρούνται οι Ενοπλες Δυναμεις στα τρια πρώτα επίπεδα η γινεται μια σοβαρή κοινωνική πολιτικη για τους πάσχοντες της κοινωνιας μας ,για ενα ετος .
Και στην κυβέρνηση ......δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εν λόγω εξέλιξη καθώς η εταιρεία ζήταγε αρχικά αποζημίωση ύψους άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.
Είμαστε αξιοι της τύχης μας.....
Στην Ολανδια παραιτήθηκε η Υπουργος Αμυνης και ο ΓΕΕΘΑ ,διοτι κατόπιν ΕΔΕ διαπιστώθηκε οτι ειχε ευθύνες το Υπουργείο σε ενα ατύχημα που συνεβει στις ΕΔ τους , και εδώ συμβαίνουν απιθανα γεγονότα και ουδείς " συγκινείται " .
Τοσο πολυ αγαπάτε την καρέκλα της εξουσιας; Τοσο πολυ αγαπάτε το χρήμα ;
Ομως πρεπει να γνωρίζετε : 
«Καλώς ακούειν μάλλον ή πλουτείν θέλε.»
Να θέλεις περισσότερο να έχεις την εύνοια και τον έπαινο των άλλων (να είσαι αγαπητός στους συνανθρώπους σου), παρά να πλουτίζεις. 
Μένανδρος , (Αρχαίος Έλληνας ποιητής ) | 4ος αιων π.Χ. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌