Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Προσοχή! Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας...

Η ελληνική αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες για την αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.
Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι μια… πονεμένη ιστορία! Για την οποία -μάλλον- ο καθένας μας έχει να διηγηθεί κάποιο περιστατικό που οι κανονισμοί πήγαν… περίπατο.
Τι αλλάζει στις ώρες κοινής ησυχίας
Για τον λόγο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το θέμα και συγκεκριμένα για την αλλαγή στο ωράριο. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter, η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι της σχετικής διάταξης, ως ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται:
– Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
– Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
Την ανάρτησή της στο Twitter, μάλιστα, συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Σεβόμαστε τους γείτονες μας και δεν ενοχλούμε στις ώρες κοινής ησυχίας!».  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌