Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

'Βρώμικη' ΕΠΙΘΕΣΗ Υπουργού κατά Μητροπολιτών...



Με εξώδικο απάντησε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην δήλωση που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης στην συνέντευξη του στο LGBTQI περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο.
Συγκεκριμένα ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απαντώντας στην ερώτηση «Οπότε, δε φοβάστε να πάτε ενάντια σε «δύσκολους αντιπάλους», όπως για παράδειγμα είναι η εκκλησία;» ανέφερε ότι:
Συγκεκριμένα για την εκκλησία, είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι και αυτή πρέπει να βγει μπροστά σ΄αυτόν τον αγώνα.
Υποστηρικτικά. Γιατί αν θέλει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία, πρέπει να σταματήσει να υποκρίνεται.
Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – σε ανώτατα κλιμάκια ακόμη και μητροπολίτες – οι οποία είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν.
Τους αναγκάζουν και το κρύβουν. Επειδή, λοιπόν, ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι επιλογή, είναι φύση, πρέπει η Ορθόδοξη Εκκλησία να σταματήσει την υποκρισία και να μπει μπροστά σ΄αυτή τη νέα εποχή που πρέπει να ξεκινήσει στην Ελλάδα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου.
Από την πλευρά της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος τον καλεί να καταθέσει τα στοιχεία που έχει εντός πενθημέρου στην Αρχιγραμματεία ειδάλλως από πλευράς εκκλησίας θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση της αλήθειας.
orthodoxiaonline πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌