Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ οι ΗΠΑ: Υποστηρίζουν ότι έχουν ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ... στη Συρία! ΟΡΓΗ στο Κρεμλίνο...

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αντέδρασε οργισμένα στις δηλώσεις του Πενταγώνου ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν... εναέριο χώρο στη Συρία(!).
Ο στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ σχολίασε τα λόγια του αντιπροσώπου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Νταμιέν Πικάρτ, ότι Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος πραγματοποίησε επικίνδυνη προσέγγιση με αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, εισερχόμενο στον υποτιθέμενο αμερικανικό «εναέριο χώρο ανατολικά του ποταμού Ευφράτη».
«Οι δηλώσεις εκπροσώπων του Αμερικανικού στρατού ότι υπάρχει μέρος του εναέριου χώρου στη Συρία που ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αινιγματικό», ανέφερε το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Ο Κονασένκοφ υπενθύμισε ότι σε αντίθεση με τη Ρωσική στρατιωτική αεροπορία, τα αεροσκάφη του συνασπισμού των ΗΠΑ λειτουργεί παράνομα στη χώρα.
«Οι εκπρόσωποι του Πενταγώνου πρέπει να θυμούνται ότι η Συρία είναι ένα κυρίαρχο κράτος και μέλος των Ηνωμένων Εθνών, επομένως δεν μπορεί να υπάρχει ουρανός που ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες», υπογραμμίζει η δήλωση.

Με πληροφορίες από RT πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌