Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Πλειστηριασμοί! Με επίσημα στοιχεία ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ το ΨΕΥΔΟΣ των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ...



Ένα μεγάλο ψέμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα. Το ψέμα πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Φυσικά τα στοιχεία είναι τελείως διαφορετικά και ξεσκεπάζουν το ψεύδος των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ.
Χρησιμοποιούμε επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία από τη σελίδα της www.tnomik.gr, όπου αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί από το 2016.
Χαρακτηριστικό των πινάκων είναι πως όχι μόνο επισπεύδονται πλειστηριασμοί για σπίτια κάτω της αξίας των 300.000 € σε ποσοστό 83,3%, όχι μόνο αυτό γίνεται κατά κόρον απ’ τις τράπεζες, αλλά και ότι τα funds δεν αρκούνται στα μεσαίας ή έστω χαμηλής αξίας ακίνητα, αλλά φτάνουν μέχρι και την αρπαγή 156 πάμπτωχων κατοικιών, αυτών των κάτω και των 50.000 € σε ποσοστό 14,4%. Σκεφτείτε πως ορισμένα μπορεί να είναι και πλινθόκτιστα. Έχει υπάρξει τέτοια περίπτωση.
Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να δώσουμε συγχαρητήρια στο dromosanoixtos που χθες 8/12 επεξεργάστηκαν και δημοσίευσαν τις πληροφορίες που παραθέσαμε. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌