Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

ΟΡΓΗ στη Μέση Ανατολή! Ο Κόπτης Πατριάρχης της Αιγύπτου ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ...



Ο Πατριάρχης της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλεξάνδρειας, Θεόδωρος Β, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Mike Pence, λόγω της αποφάσεως των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την Ιερουσαλήμ.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών σε διάφορα μέρη της Δυτικής Όχθης, στη Λωρίδα της Γάζας και στην Ιερουσαλήμ, τραυματίστηκαν 1.100 άνθρωποι.
Είναι μια λογική απόφαση από πλευράς του Πατριάρχη, καθώς μια τέτοια συνάντηση θα εξόργιζε τους ακραίους ισλαμιστές στην Αίγυπτο και θα τους οδηγούσε σε νέες επιθέσεις κατά της Κοπτικής εκκλησίας, η οποία έχει ήδη πληρώσει βαρύ φόρο αίματος, πολύ πρόσφατα μάλιστα.

Με πληροφορίες από AFP πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌