Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γι' αυτό Τσεχία και Ουγγαρία "ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ" τη δήλωση της Ε.Ε. για Ιερουσαλήμ...

Χθες η Τσεχία και η Ουγγαρία μπλόκαραν την κοινή δήλωση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως η οποία θα επέκρινε την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Θυμίζουμε ότι οι δύο χώρες έχουν μηδαμινό ποσοστό μουσουλμάνων στη χώρα τους με αποτέλεσμα να μην “τρέμουν” αντίποινα στο εσωτερικό τους από οργισμένους ισλαμιστές.
Από την άλλη, οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε. είναι “υποχρεωμένες” να καταδικάσουν την κίνηση του Τραμπ, καθώς ο μεγάλος μουσουλμανικός πληθυσμός που έχουν σε άλλη περίπτωση θα εξεγερθεί.
Αυτά για να αντιλαμβανόμαστε το πως μπορούν να επηρεάζουν οι μουσουλμάνοι μια χώρα χωρίς να χρειάζεται καν να ψηφίζουν... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌