Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Επικοινωνία Πούτιν- Ερντογάν ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τι συμβαίνει;..



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες. 
«Σοβαρή ανησυχία έχει διατυπωθεί και από τις δύο πλευρές σε σχέση με την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και να ανακοινώσουν σχέδια για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε να ξεπεράσει τις προοπτικές για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή», αναγράφει ο ιστότοπος του Κρεμλίνου.
«Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας πρέπει να στοχεύουν στη διευκόλυνση της επανάληψης των Παλαιστινιακών-Ισραηλινών διαπραγματεύσεων, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση σε όλα τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του καθεστώτος της Ιερουσαλήμ», πρόσθεσε το γραφείο Τύπου. 
Ο Ερντογάν ενημέρωσε επίσης τον Πούτιν για τη σύνοδο κορυφής της 13ης Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, προκειμένου να συζητηθούν οι ενέργειες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε ό,τι αφορά την Ιερουσαλήμ. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌