Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Κάτι πολύ ΜΕΓΑΛΟ ετοιμάζει η Κίνα! Στην τελική ευθεία οι ΔΟΚΙΜΕΣ...



Σήμερα στη Σαγκάη της Κίνας ξεκίνησαν οι δοκιμές για το μεγαλύτερο αυτοματοποιημένο τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο.
Βρίσκεται στα νότια της γέφυρας Donghai, στο λιμάνι Yangshan, και καλύπτει 2,23 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και έχει ακτογραμμή 2,350 μέτρων.
Μόλις τεθεί σε πλήρη λειτουργία, η τέταρτη φάση του λιμένα Yangshan θα είναι αρχικά σε θέση να χειριστεί 4 εκατομμύρια κοντέινερς. Ο αριθμός θα επεκταθεί στα 6,3 εκατομμύρια σε μεταγενέστερο στάδιο.
Το έργο χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένο εξοπλισμό χειρισμού σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Κίνα. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τη φόρτωση και εκφόρτωση, συμπεριλαμβανομένου γερανού γέφυρας, αυτοκινούμενου οχήματος με οδηγό και γερανού, κατασκευάζονται όλα στην Κίνα από τη Shanghai Zhenhua Heavy Industries Company.
Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που όταν ολοκληρωθεί θα έχει προκαλέσει τεράστια επανάσταση στον τομέα του... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌