Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Πολύ ΛΙΓΟΣ για άλλη μια φορά ο Τσίπρας! Συνέχισε τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ο Ερντογάν...



Μια εντελώς ανούσια ομιλία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην συζήτησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν, καθώς δεν αναφέρθηκε σε κανένα συγκεκριμένο θέμα και απλώς δήλωσε ότι τα όποια προβλήματα (χωρίς να τα κατονομάσει) θα πρέπει να λυθούν με διάλογο και ειρηνικά μέσα.
Η μόνη του έμμεση αναφορά στη Συνθήκη της Λωζάνης ήταν η φράση του ότι θα πρέπει όλοι να σέβονται το Διεθνές Δίκαιο. Γενικά ο πρωθυπουργός έδειχνε τρομαγμένος, φοβισμένος και πάρα πολύ αμήχανος.
Στην τοποθέτησή του ο Ρ. Τ. Ερντογάν αφού ξεκαθάρισε ότι δεν διεκδικεί εδάφη της Ελλάδος, και αφού απέφυγε να αναφερθεί στη συνθήκη της Λωζάνης, συνέχισε τις προκλητικές του δηλώσεις μιλώντας ξανά για Τούρκους ομογενείς στην Ελλάδα, εννοώντας φυσικά τους μουσουλμάνους της Θράκης, ενώ χαρακτήρισε «λάθη» που δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα πογκρόμ και τις απελάσεις των Ελλήνων της Τουρκίας το 1955 και το 1964-1965 αντιστοίχως.
Φυσικά ο κος Ερντογάν μιλάει εκ του ασφαλούς, καθώς πλέον Έλληνες στην Πόλη υπάρχουν πολύ λίγοι, όπως και σε όλη την Τουρκία, ενώ στη Δυτική Θράκη διεκδικεί τους μουσουλμάνους που είναι τεράστιο κομμάτι του τοπικού πληθυσμού... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌