Σουτζουκάκια με κάσα...
Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
500γρ. κιμάς χοιρινός
1 αυγό
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
1½ φλιτζ. φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού. τριμμένη ή 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένοΜαλάκωμα τροφίμων μέσα σε υγρό. σε νερό και καλά στραγγισμένο
½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα κύμινο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτό αλάτι
1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνι
για τη σάλτσα
ελαιόλαδο από αυτό που τηγανίσαμε τους κεφτέδες
2 κ.σ. αλεύρι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 σφηνοπότηρο ξύδι (περίπου)
1 ποτήρι νερό (περίπου)
αλάτι
πιπέρι Πηγή
Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
500γρ. κιμάς χοιρινός
1 αυγό
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
1½ φλιτζ. φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού. τριμμένη ή 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένοΜαλάκωμα τροφίμων μέσα σε υγρό. σε νερό και καλά στραγγισμένο
½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα κύμινο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτό αλάτι
1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνι
για τη σάλτσα
ελαιόλαδο από αυτό που τηγανίσαμε τους κεφτέδες
2 κ.σ. αλεύρι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 σφηνοπότηρο ξύδι (περίπου)
1 ποτήρι νερό (περίπου)
αλάτι
πιπέρι Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.