Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Filled Under:

EKTAKTO! Εκατοντάδες μεταλλωρύχοι έχουν εγκλωβιστεί σε ορυχείο…

Εκατοντάδες μεταλλωρύχοι έχουν εγκλωβιστεί σε ορυχείο στην Νότια Αφρική, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη δραματική προσπάθεια απο συνεργεία για να καταστεί εφικτό να ανέβουν στην επιφάνεια της γης.
Στα έγκατα του ορυχείου βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 950 μεταλλωρύχοι, ενώ τις προηγούμενες ώρες χάρη στις προσπάθειες των Αρχών κατόθρωσαν να απεγκλωβιστούν περίπου 65 συνάδελφοι τους.
Όλα ξεκίνησαν απο την γενική διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων. Λόγω του μπλακ άουτ, δεν λειτουργούν οι ανελκυστήρες με τους οποίους οι μεταλλωρύχοι βγαίνουν στην επιφάνεια της γης.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας που διαχειρίζεται το ορυχείο, γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, μέσω γεννητριών.
Σε ότι αφορά την κατάσταση των εγκλωβισμένων, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει επάρκεια αέρα για τους εργαζόμενους που έχουν εγκλωβιστεί στα έγκατα της γης, όπως κι ότι τροφοδοτούνται με νερό και φαγητό, ενώ όπως τονίζεται δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Το ορυχείο βρίσκεται σε απόσταση 290 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ.

ant1news.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌