Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για τον Φ. Φραγκούλη; ΕΝΟΧΗ σιωπή σε ΚΡΙΣΙΜΕΣ εποχές;…

Το 2011 άνοιξε ο δρόμος από την πολιτική «ηγεσία» της χώρας για την είσοδο αλλοδαπών νέων στις στρατιωτικές σχολές. Εκείνη την εποχή υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι αντέδρασαν σθεναρά στους σχεδιασμούς αυτούς.

Μερικοί εξ αυτών είχαν στείλει μάλιστα ένα εξώδικο προς όλους τους αρμοδίους για τις προδοτικές μεθοδεύσεις. Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες: «Ενώ στις έως τώρα εγκυκλίους που καθορίζουν τις προϋποθέσεις δια την εισαγωγή μαθητών στα ανώτατα στρατιωτικά ιδρύματα, υπήρχε η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους, εν τούτοις από το 2011, η προϋπόθεσις η οποία αποτελεί αναγκαία συνθήκη, δια την πλήρωση του άρθρου 1 του Γενικού Κανονισμού Υπηρεσίας στο Στρατό, ήτοι την εξασφάλιση της άμυνας της Χώρας, την υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, κατόπιν απαράδεκτων παρεμβάσεων, καινοφανών σε μας τους Έλληνες και δη τους από ημάς στρατιωτικούς έπαυσε να υπάρχει.

Η κατάργηση της προϋποθέσεως αυτής, θα οδηγήσει στην ελεύθερη είσοδο ατόμων που δεν είναι Έλληνες στο γένος, που έλαβαν για γνωστούς παλαιοπολιτικούς λόγους την ελληνική υπηκοότητα, και μάλιστα προσωρινά». Ποιός ήταν την εποχή εκείνη Αρχηγός Γενικού Επιτελείου; Ο αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης.
Μπορεί σήμερα ο εν λόγω κύριος να φωνασκεί και να φωνάζει υπέρ του δικαίου αγώνος, όμως στο παρελθόν έχοντας θέση στην στρατιωτική ηγεσία του τόπου μας παρέμεινε σιωπηλός σε κρίσιμες στιγμές. Μια από αυτές ήταν η καταγγελία που είχε γίνει και σας αναφέραμε απόσπασμά της παραπάνω.
Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί παρέμενε σιωπηλός; Έπρεαξε τα δέοντα μετά την αποστολή του εξώδικου; Ή μήπως περίμενε να γίνει Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. και γι’ αυτό κράτησε ουδέτερη στάση; Ερωτήματα που θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθούν… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌