Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ η Βουλή! Λάθος κουμπί πάτησαν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…

Μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου καθώς τουλάχιστον 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν τέσσερα άρθρα με αποτέλεσμα να μην εγκρίνονται. Η μη ψήφιση των άρθρων δεν έγινε λόγω πολιτικής διαφωνίας αλλά λόγω τεχνικού λάθος.
Σε κάθε περίπτωση όμως το επίμαχα άρθρα δεν μπορούν να ψηφιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα το επιτελείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπηρεσίες του κοινοβουλίου αναζητούν τους συγκεκριμένους βουλευτές για να επαναληφθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς την εμπλοκή ανακοινώνοντας από τα μικρόφωνα της ολομέλειας πως όσοι βουλευτές που δεν κατάφεραν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά κατά την διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας θα έχουν την δυνατότητα να το πράξουν αμέσως μετά την ψήφιση των άρθρων για τα οποία δεν ζητήθηκε ονομαστική.
Ποιοι βουλευτές υπέστησαν το… καψώνι

Μεταξύ αυτών που υπέστησαν «βασανιστήριο» να καταγραφεί η δια βοής ψήφος τους «ναι σε όλα» για το νομοσχέδιο που πολλοί χαρακτηρίζουν ως τέταρτο μνημόνιο ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Εγασίας Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και οι βουλευτές Μάκης Μπαλαούρας, Ιωάννης Θεωνάς, Χρήστος Σιμορέλης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Αντώνιος Συρίγος και άλλοι.
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌