Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Πάνω από 3.000 ΛΑΘΡΑΙΑ τσιγάρα κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη! Επτά συλλήψεις…

Τρεις χιλιάδες διακόσια πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 213 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 11 κιλών και 250 γραμμαρίων, κατασχέθηκαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.
Χτύπημα στο εμπόριο λαθραίων προϊόντων καπνού από την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε διάφορες περιοχές του νομού κατασχέθηκαν τρεις χιλιάδες διακόσια πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 213 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών και 250 γραμμαρίων.
Αίσιο αποτέλεσμα της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη – Επτά συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έγιναν έλεγχοι από αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας, ενώ συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα.
Τα τσιγάρα και ο καπνός που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών ενώ οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ – ΜΠΕ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌