Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Filled Under:

«Πυρά» Τσαβούσογλου για τους 8: Η Ελλάδα δέχθηκε πιέσεις…

Η Ελλάδα δέχθηκε πιέσεις από τη δυτική Ευρώπη ώστε να μην παραδώσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς στην Άγκυρα, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στην τουρκική ραδιοτηλεόραση (TRT).
Ζητήσαμε να μας τους δώσουν αμέσως όταν έφτασαν στην Ελλάδα, είπε ο κ. Τσαβούσογλου προσθέτοντας ότι ο ίδιος «πιστεύει στην ειλικρίνεια του Τσίπρα στο ζήτημα».
Ωστόσο, ο κ. Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι στη συνέχεια παρενέβησαν και άλλοι, σημειώνοντας ότι είδαμε άλλωστε ότι τίποτα δεν μένει κρυφό. «Ασκήθηκαν πιέσεις από τη δυτική Ευρώπη, ειδικά εναντίον της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να μην τους εκδώσουν, κάτι που δυστυχώς δεν έκαναν τελικά», είπε.
Σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η ελληνική κυβέρνηση πλέον πήγε την απόφαση σε ανώτερο δικαστήριο, ενώ «εμείς περιμέναμε αλληλεγγύη, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στις μεταξύ μας σχέσεις που δεν τα είχαμε καταλάβει».
Κλείνοντας, ο κ. Τσαβούσογλου επισήμανε ότι «δεν περιμέναμε μια τέτοια απόφαση από την Ελλάδα. Δεν περιμέναμε να προστατεύσει εχθρούς της Δημοκρατίας».
liberal.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌