Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Aποκάλυψη «σεισμός»! Aυτοί οι … Έλληνες βοήθησαν για τη «δολοφονική» συμφωνία με τα Σκόπια…

Η συμφωνία με τα Σκόπια έγινε εις βάρος- φυσικά- της Ελλάδας που παρέδωσε το όνομα Μακεδονία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αξίζει να αναφερθούμε και να θυμηθούμε ποιοι μετείχαν στο επιστημονικό συμβούλιο του ΥΠΕΞ, το οποίο λειτουργεί γνωμοδοτικά σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και χρήζουν και νομικής συνδρομής, όπως το θέμα των Σκοπίων.
Αρχές Φεβρουαρίου έγιναν οι πρώτες συνεδρίες ώστε να προκύψει το περιεχόμενο, αλλά και η διατύπωση του συμφώνου που θα πρότεινε ο Νίκος Κοτζιάς στα Σκόπια.
Ας δούμε ποιοι απαρτίζουν το συμβούλιο και σίγουρα θα λυθούν κάποιες απορίες μας για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία:
Ο υφυπουργός Eξωτερικών επί κυβέρνησης Σημίτη καθηγητής Χρήστος Ροζάκης (που έχει διατελέσει και πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης) είναι ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο συμβούλιο είναι επίσης: Ο Χάρης Παμπούκης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην γενικός γραμματέας του υπ. Εξωτερικών (είχε πιέσει τον Τάσσο Παπαδόπουλο να δεχθεί το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο…)

η καθηγήτρια Φαίη Παζαρτζή, σύζυγος του Σπύρου Φλογαΐτη.
Ο κ. Φλογαΐτης είχε επίσης, τουλάχιστον κατά το παρελθόν, κοινό δικηγορικό γραφείο με τον Χάρη Παμπούκη που επίσης διορίστηκε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Υπ. Εξωτερικών.
ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Αντώνης Μπρεδήμας,
ο Π. Λιάκουρας, καθηγητής με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο,

η καθηγήτρια Παρούλα Περράκη
και ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής σε θέματα Διεθνών Συμβάσεων. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌