Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Στο Προεδρικό ο Αλέξης Τσίπρας! Τι συμβαίνει με τη γραβάτα;..

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφτεί στις 2 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στόχος του να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
Στις 14:00 θα περάσει την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα ανέφεραν πως δεν αποκλείεται, εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός να κάνει και μια δήλωση προς τον ελληνικό λαό. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε ανακοινωθεί τίποτα.
Θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας;
Εκείνο που όλοι περιμένουν με… αγωνία είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί με γραβάτα, ύστερα από την απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Τα όσα συμφωνήθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (σ.σ. από την… Πέμπτη ξεκίνησε η συνεδρίαση) στο Eurogroup στο Λουξεμβούργο έγιναν δεκτά με απόλυτη ικανοποίηση στην Αθήνα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει δήλωση προς τον ελληνικό λαό. Μια δήλωση για το τέλος των Μνημονίων και την επόμενη μέρα, έτσι όπως τη φαντάζεται η κυβέρνηση.
Το θέμα είναι αν ο πρωθυπουργός να φορέσει γραβάτα στο διάγγελμα αυτό, αν τελικά γίνει. Κι αν τελικά φορέσει, ποια θα επιλέξει; Αυτή που του είχε κάνει δώρο ο Ματέο Ρέντσι στην πρώτη του επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιταλία; Ή μήπως εκείνη που έβγαλε και του έδωσε ο Ζόραν Ζάεφ κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών;
newsit πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌