Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;…

Σήμερα κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο έγγραφα-φωτιά, τα οποία εκθέτουν την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με τους διορισμούς μελών της οικογενείας της στην περιφέρεια.
Αναλυτικά, η Ρένα Δούρου έχει προσλάβει τόσο τον αδερφό της (Παναγιώτη Δούρο) όσο και τη νύφη της (Κασσιανή Δήμου) για σύμβουλο της.
Ως γνωστόν, και ο σύντροφος της περιφερειάρχου έχει εδώ και καιρό διοριστεί μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού.
Δείτε παρακάτω έγγραφα σχετικά με τους διορισμούς αδερφού και νύφης:
Φυσικά πρόκειται για καθόλα νόμιμους διορισμούς, και δεν τίθεται κανένα ζήτημα περί αυτού. Όμως η κα Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, το 2015 είχαν έρθει ως… το καινούριο που θα γκρέμιζε το παλιό, και αντί αυτού βλέπουμε να κάνουν ό,τι και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 40 χρόνια και μάλιστα εις διπλούν.
Γι΄αυτό θεωρούμε ότι τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα ηθικής. Είναι νόμιμο, είναι όμως και ηθικό;
Η κα Δούρου ακόμη δεν έχει βγει να διαψεύσει τους διορισμούς αυτούς, εμείς από την πλευρά μας απλώς θέτουμε τα ερωτήματα. Θα αναμένουμε απάντησή της, η οποία μόλις δοθεί στη δημοσιότητα, θα φροντίσουμε να δημοσιεύσουμε άμεσα. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌