Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για το ‘ΚΟΥΡΕΜΑ’ του ΧΡΕΟΥΣ…

Ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης για θέματα δημοσίων οικονομικών, Έκχαρντ Ρέμπεργκ δήλωσε: “Για τη Γερμανία έχει αποφασιστική σημασία το εξής: διαγραφή χρέους ή κούρεμα χρέους για την Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρξει”.
Ο ίδιος θεωρεί επίσης σωστό, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, να εξακολουθήσουν να ισχύουν όροι για την Ελλάδα. Έτσι θα διασφαλιστεί, υποστηρίζει, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σε μεταρρυθμιστική πορεία.

Επιπλέον ο Ρέμπεργκ σε δηλώσεις του, επαίνεσε τον ρόλο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργού Οικονομικών: “Χωρίς τη συνέπεια και την επιμονή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε το τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Είναι ο πολιτικός πατέρας της σταθεροποίησης του ευρώ».
Σχόλιο. Το ότι τα δικά τους χρέη κουρεύτηκαν κατά 70% στη διάσκεψη του Λονδίνου το 1953 και με τη συμμετοχή της “νικήτριας και μεγαλόψυχης” Ελλάδας και τα υπόλοιπα ρυθμίστηκαν με αναπτυξιακή ρήτρα, είναι κάτι που εύκολα ξεχνούν οι Γερμανοί. 
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌