Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Συνάντηση Λαβρόφ –Μπόλτον! Οι σχέσεις ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ στο τραπέζι…

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ και ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου επί θεμάτων ασφαλείας Τζον Μπόλτον συναντήθηκαν στη Μόσχα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, συζήτησαν για την κατάσταση στην Ουκρανία, τη Συρία και για τις διμερείς σχέσεις. Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα της διεθνούς επικαιρότητας, περιλαμβανομένης της κατάστασης στη Συρία και την Ουκρανία. Σημαντική προσοχή δόθηκε σε θέματα διμερών σχέσεων», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌