Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Οι Γερμανοί ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ εορτασμούς στους δρόμους λόγω του ΦΟΒΟΥ για ΤΡΑΜΟΡΚΑΤΙΚΗ επίθεση…

Οι εορτασμοί του Corpus Christi ακυρώθηκαν στη γερμανική πόλη Bergkamen λόγω των υψηλών απαιτήσεων ασφαλείας, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.
Ενώ σε άλλες καθολικές κοινότητες της περιοχής η πομπή του Corpus Christi κινούνταν μέσα από τις πόλεις, οι δρόμοι του Bergkamen ήταν άδειοι.
Η πόλη κλήθηκε μόλις πριν από δύο εβδομάδες να λάβει πρόσθετα μέτρα με δύο σημεία ελέγχου και οδοφράγματα με φορτηγά.
«Δεν μπορούσαμε να το υλοποιήσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε την Πέμπτη ο τοπικός πάστορας Thorsten Neudenberger. «Σύντομα θα υπάρξει συνομιλία με τις αρχές της περιοχής για να βρεθεί λύση για το επόμενο έτος», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Neudenberger, υπήρχαν προβλήματα και σε άλλους δήμους λόγω των απαιτήσεων ασφάλειας. Στην Schwerte, για παράδειγμα, η πορεία της πομπής αναβλήθηκε.
Στο Corpus Christi, οι Χριστιανοί θυμούνται το Μυστικό Δείπνο, όπου ο Ιησούς έδωσε ψωμί και κρασί στους μαθητές του ως σώμα και αίμα. Στις πομπές, ο οικοδεσπότης μεταφέρεται στους δρόμους ως το ψωμί της ζωής.
Με πληροφορίες από Voice of Europe πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌