Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Άνοιξε ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! Δηλώσεις περί «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» από τη Φλώρινα και η ΧΑΡΑ της Αλβανίας…

Οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν πλέον με τη συμφωνία στο Σκοπιανό, και οι σφαλιάρες που θα έρθουν για τη χώρα μας στο μέλλον με τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών δεν θα έχουν τέλος.
Σε μια συνέντευξη στον σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, υποστήριξε ότι η συμφωνία είναι «καλή» κι ότι «η Φλώρινα είναι η μεγάλη κερδισμένη αυτής της υπόθεσης, γιατί θα ανοίξει η γραμμή που πάει απευθείας από την Πρέσπα, θα γίνει η γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας-Μοναστηρίου, και θα επιστρέψουν μετά τη συμφωνία αυτή οι πολιτικοί πρόσφυγες».
Σε ποιους πολιτικούς πρόσφυγες αναφέρεται ο κ. Λιάνης; Στους κομμουνιστές που έφυγαν μετά τα εγκλήματά τους στη Γιουγκοσλαβία και μετά έγιναν όργανο του Σκοπιανού εθνικισμού; Γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε; Κάποια υπόγεια συμφωνία;
Όπως οι διπλωματικές ήττες θα συνεχιστούν και σε άλλα μέτωπα. Η Αλβανία τρίβει τα χέρια της με την κυβέρνηση που έχουμε, και ετοιμάζεται να προωθήσει υπέρ της την επίλυση ζητημάτων μεταξύ των δύο χωρών, όπως η οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων, όπου ακόμη κι εκεί κάποιοι ετοιμάζονται να παραδώσουν γη και ύδωρ στο όνομα της ειρήνης στην περιοχή.
Ζούμε άσχημες ημέρες και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ακόμη πιο άσχημες… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌