Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ στη Νιγηρία! Δεκάδες ΝΕΚΡΟΙ από επίθεση της ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗΣ Boko Haram…

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε μια επίθεση στην πόλη Damboa στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας Borno νωρίς το Σάββατο.
«Υπήρξαν δύο επιθέσεις αυτοκτονίας και εκρήξεις βομβαρδισμών πυραύλων», δήλωσε ο επικεφαλής της πολιτοφυλακής Babakura Kolo για το περιστατικό.
Οι τρομοκράτες στόχευαν τους ανθρώπους που επέστρεφαν από το φεστιβάλ Eid, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος του μουσουλμανικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού, δήλωσε ο Kolo, λέγοντας ότι την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι τζιχαντιστές της Boko Haram.
Μια κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί, καθώς πολλοί από τους τραυματίες είναι απίθανο να μην επιβιώσουν.
Με πληροφορίες από AFP πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌