Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Filled Under:

EKTAKTO! Συναγερμός στην Γαλλία-Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και επιτέθηκε σε περαστικούς….

Ένας ημίγυμνος άνδρας σκόρπισε τον τρόμο στην πόλη Τουρ, στην Γαλλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών, φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος» και ζητώντας από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να τον πυροβολήσουν!
Ο άγνωστος κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιχείρησε να επιτεθεί σε περαστικούς σε πεζογέφυρα. Κατάφερε, μάλιστα, να τραβήξει προς το μέρος του έναν άνδρα περίπου 60 ετών και απείλησε να τον ρίξει στις γραμμές του τρένου!
Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες πριν σημειωθεί μια ακόμη τραγωδία…
Ο 30χρονος άνδρας ζούσε στην πόλη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές εξαιτίας παλαιότερων περιστατικών. Η αντιτρομοκρατική έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν.
newsit.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌