Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Η συμφωνία Ελλάδος – FYROM είναι ιστορική ανοησία, είναι αίσχος – Από πότε σλάβοι, αλβανοί και ρομά είναι μακεδόνες;..

Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν την συμφωνία της ντροπής.
Οι είκοσι (20) σελίδες της συμφωνίας Ελλάδος και FYROM αποτελούν ένα κείμενο ντροπής, αίσχους, ιστορικής προσβολής, ανευθυνότητας, παραχάραξης και απαξίωσης των αγώνων του έθνους.

Αυτό που δεν πέτυχαν οι κομμουνιστές…το πέτυχε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ξεκάθαρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Η αποδοχή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία αποτελεί προδοσία στους ελληνικούς αγώνες, αποτελεί ατίμωση στην ελληνική ιστορία, αποτελεί προσβολή στις παραδόσεις και στα ιδανικά των ελλήνων της Βορείου Ελλάδος, των γνήσιων μακεδόνων.
Ιστορικά οι κομουνιστές τις σκοτεινές περιόδους πριν τον εμφύλιο πόλεμο είχαν διαδραματίσει ρόλο αισχρό στα συμφέροντα της πατρίδας, εμφορούνταν από τον διεθνισμό…ωστόσο ακόμη και αυτοί ενώ αναγνώριζαν τους «μακεδόνες» δεν τόλμησαν να παραχαράξουν την ιστορία.
Φθάνοντας στο σήμερα
Το κείμενο 20 σελίδων της συμφωνίας Ελλάδος με FYROM δεν είναι μια ιστορική συμφωνία είναι μια ιστορική ανοησία που δυστυχώς ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.
Ποδοπατώντας τους ιστορικούς αγώνες των μακεδονομάχων απέναντι στους κομιτατζήδες της Βουλγαρίας και στους αγώνες για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό η Ελλάδα αποδέχθηκε στα βόρεια σύνορα της χώρα που θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα και αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική ιθαγένεια.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 64% των πολιτών της FYROM είναι σλαβομακεδόνες, το 25% αλβανοί, 4% τούρκοι και 2,8% ρομά.
Επίσης το 33% του πληθυσμού είναι ισλαμιστές και το 64% χριστιανοί.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα εγκλιμάτισε και ατίμασε την ιστορία της.
Από πότε οι αλβανοί είναι μακεδόνες;
Από πότε οι ρομά είναι μακεδόνες;
Από πότε οι σλάβοι είναι μακεδόνες;
Στο κείμενο των 20 σελίδων μεταξύ άλλων ζητείται να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία ιστορίας θα ζητήσουν και από την Ελλάδα να διαγράψει την ιστορία της;
Θα διαγράψουν από την ελληνική ιστορία τους μακεδονικούς αγώνες;
Θα διαγράψουν από την ιστορία τον Παύλο Μελά και την θυσία του;
Όμως πέραν από την ιστορική πλαστογραφία η Ελλάδα αποδέχθηκε να παραχαράξει και ατιμάσει την ιστορία της μόνο και μόνο για να ενταχθεί η FYROM στο ΝΑΤΟ και αργότερα στην ΕΕ.
Μιλούν για διαφορετικές ιστορίες αλλά πουθενά δεν έγινε αναφορά για τον Μέγα Αλέξανδρο πάνω στον οποίο χτίστηκε ιστορική πλαστογραφία των σλάβων της νότιας πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Στο κείμενο των 20 σελίδων αναφέρονται ανοησίες περί οικονομικής συνεργασίας.
Η Ελλάδα είχε διεισδύσει στην FYROM, μέσω της Εθνικής τράπεζας ήλεγχε την οικονομία της χώρας αλλά ο αλυτρωτισμός όχι δεν μειώθηκε αλλά διογκώθηκε.
Το φαιδρό επιχείρημα ότι πλέον δεν θα ονομάζονται σκέτο Μακεδονία, όπως πολλά κράτη διεθνώς τους έχουν αναγνωρίσει αλλά Βόρεια Μακεδονία και αυτό το λέει επίσημη ελληνική κυβέρνηση σε νομικό κείμενο όπως είναι συμφωνία αποδεικνύει ότι έχει συντελεστεί προδοσία.
Κανένας έλληνας δεν είναι υπερήφανος για ότι έχει συμβεί.
Προφανώς και κανείς δεν θέλει το κακό του λαού της FYROM αλλά δεν μπορεί ένα ανύπαρκτο κρατίδιο σλάβων, αλβανών, τούρκων και ρομά να αποκτούν εθνική ταυτότητα ως μακεδόνες.
Η κοινωνία θα πρέπει με πειστικό και δημοκρατικό τρόπο να πει ξεκάθαρα όχι σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ιστορική ντροπή.
Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν την συμφωνία της ντροπής.
Όποιος δεν το πράξει θα έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ιστορία όχι ως πατριώτης αλλά ως επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Είτε είναι σύμμαχοι, είτε δεν είναι σύμμαχοι οι σκοπιανοί δεν κάνει καμία σημασία για την Ελλάδα.
Όχι στα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα, όχι στην αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας.

Ειδικός Συνεργάτης για το www.bankingnews.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌